Aşçı Yardımcısı / Stajyer Aşçı

İstanbul Avrupa - Beyoğlu 30.09.2020

İŞ TANIMI

Maliyetleri düzenli olarak kontrol altında tutmak ve maliyet yönetimi yapmak,
Müşteri/misafir memnuniyeti odaklı çalışmayı benimsemiş olmak  
Kurumsal kimlik doğrultusunda kurallara uygun çalışabilmek
 Marka standartlarının her daim uygulandığını kontrol etmek ve bu çerçevede ekibini eğitmek, 
Hem iş hem de gıda güvenliği konularında mevzuat doğrultusunda hareket etmek, 
Mutfak operasyonunu prosedürler eşliğinde yönetmek, 
Genç, dinamik ve etkin iletişim kurabilmek, 
Güler yüzlü hizmet anlayışını benimsemek,
Organizasyon ve planlama yapabilmek.

ARANAN NİTELİKLER

 Üniversite veya lise öğrencisi yada ilgili bölümlerinden yeni mezun
 Türk ve Dünya mutfağına hakim, Ala Carte tecrübesi olan 
 Tercihen Aşçılık (ustalık-kalfalık) ve Hijyen belgelerini almış
Hijyen kurallarına dikkat eden, temizliğe önem gösteren, 
İnsan ilişkilerinde başarılı, ekip çalışmasına önem veren,  
Misafir memnuniyeti odaklı çalışan
Empati yeteneği güçlü 
Gelişime ve mesleki yeniliklere açık 
Dış görünüm ve kişisel hijyene özen gösteren,
 Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilen 
 Disiplin ve standartları ön planda tutan 
 Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış  

POZİSYON BİLGİLERİ